Leerbedrijven 2015

3 LEERBEDRIJVEN SUS 2015:

vanaf februari starten 3 leerbedrijven!

je kan nu solliciteren per mail: sus@hr.nl

LEERBEDRIJF SUS 2015:

I.p.v. het pi-project en twee bpc-cursussen kan je voor volgend semester solliciteren naar een functie binnen het leerbedrijf-traject SUS (2 dagen per week: 40%).

In dit traject wordt door groepen studenten in een atelier het voorlopig ontwerp van de extreem duurzame woning-renovatie uitgewerkt tot een bouwplan, dat vervolgens ook echt gerealiseerd wordt op Heijplaat (ecobiokas)! Daarnaast zijn er twee leerbedrijven voor de nieuwe huisvesting van de SUS-ateliers die we zelf gaan uitwerken en bouwen!

Aspecten waar aan gewerkt wordt zijn materiaalkeuze (biobased en/of recycled), duurzame constructie, duurzame installatie, bouwtechnische uitwerking, comfort, koppelen van stromen, ecologie, 2e huid, zon-oriëntatie, uitvoerbaarheid, haalbaarheid enz. Je kan binnen dit team je eigen specialisme kiezen. Binnen dat specialisme wordt je ondersteund door de begeleiders van het atelier en gekoppelde bedrijven o.a. op het gebied van constructies, installaties, bouwtechniek, bouwfysica, werkvoorbereiding e.d.

Een heel bijzondere kans om integraal aan een concreet project te werken, waar je je kan richten op je eigen interesses!

Interesse?? Solliciteer voor 7 januari 2015. Beperkt aantal plaatsen beschikbaar! Mail je sollicitatie aan: sus@hr.nl


Be the first to start a conversation

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: